Vi er forhandler av NTN-SNR og Optibelt i Norge

Ja, du leste riktig. Kulelagerhuset AS er forhandler av både NTN-SNR og Optibelt i Norge. For oss er kvalitet uhyre viktig, og vi ønsker kun å tilby våre kunder det beste av det beste. Merkene vi har valgt er dermed anerkjente verden over for både kvalitet og pålitelighet.

Offisiell forhandler av Optibelt i Norge

Optibelt er det optimale merket for deg som er ute etter remmer og remskiver. Trenger du kilereim til industrielt bruk som har høy tåleevne og lang levetid? Med en kilereim fra tyske Optibelt får du kanskje den beste kvaliteten på markedet i dag. Dette er en kilereim som kan overføre store krefter, og ved hjelp av forsterking er dette svært stabile og pålitelige produkter som holder lenge.

Ettersom vi er offisiell forhandler av Optibelt i Norge, kan du bestille produkter direkte gjennom oss. Dersom du skulle være interessert i produkter fra Optibelt, anbefaler vi deg å se over nettsiden deres for å finne nøyaktige spesifikasjoner på ulike remmer og remskiver vi leverer. Der finner du også blant annet mer informasjon om dimensjoner, materiale og utforming. Du finner produktoversikten her.

Stolt forhandler av NTN-SNR

Vi leverer også produkter fra det anerkjente japanske merket NTN-SNR. Det vil si at du er garantert produkter av høy kvalitet med lang levetid. NTN-SNR fører det største standardiserte sortimentet på markedet av blant annet nålelager, kurveruller, kulelager og rullelager. Dette er deler med lang levetid, slik at du ikke trenger tenke på innkjøp av ekstradeler med det første. De er utviklet for å tåle svingninger og prestere under spesielt vanskelige forhold. Med japansk presisjon produserer de produkter som ligger i den absolutte verdenstoppen hva kvalitet angår. Dersom du søker pålitelige produkter til å støtte roterende bevegelse, slik som fot- og flenslager, er det NTN-SNR-produkter som gjelder.

Dersom du ønsker mer informasjon før du bestemmer deg for hva som er beste lager for deg, anbefaler vi å lese mer på nettsiden til NTS-SNR.

Slik bestiller du

For full oversikt over våre produkter, kan du gjøre et søk i vår produktdatabase her. Dersom du allerede kjenner produktnavnet vil det være enklest å finne fram, men du kan også søke på kategorinavn (som for eksempel noe så enkelt som Optibelt Norge). Du vil da få opp en oversikt som viser varenavn, produktbeskrivelse og beholdning. Vi anbefaler å søke så spesifikt som mulig, da du vil kunne få opp en særedels lang liste med søkeresultater.

Kontakt oss i dag

Skulle du ha spørsmål tilknyttet salg av produktene til NRN-SNR eller Optibelt i Norge, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar alle spørsmål på strak arm. Ring oss på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva innebærer det at dere er offisiell forhandler av Optibelt i Norge?

Det at vi er offisiell forhandler innebærer at vi har rett til å selge Optibelt-produkter i Norge. Dette er basert på avtale med Optibelt, og vil si at du kan være helt trygg på at produktene du kjøper er genuine.

Hva slags produkter fører dere?

Hos Kulelagerhuset AS vil du kun finne høykvalitetsprodukter. Gjennom vår nettbutikk selger vi kule- og rullelager, nålelager, kurveruller, svingkranser, radialtetninger, låseringer, leddlager, stangholder, remmer, remskiver, kjeder, kjedehjul, fot- og flenslager og diverse andre produkter. Ta en titt i katalogen vår for å se hele vårt sortiment. Dersom du allerede kjenner produktnavnet til produktet du er på utkikk etter, kan du også søke etter dette i søkeboksen på forsiden.

Skulle det være noe du er på utkikk etter som mangler, ta kontakt med oss.

Produktet jeg er ute etter finnes ikke katalogen deres. Hva gjør jeg?

Dersom du ikke skulle finne det produktet du leter etter, kan det komme av to ting. Enten er produktet oppført under et annet navn i vår database, eller så har vi det per dags dato ikke på lager. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss, slik at vi kan se om ikke vi kan få tak i det du trenger.

Hva er reklamasjonsretten for kjøpte varer?

Reklamasjon må skje innen 8 dager fra varens mottagelse. Retur kan kun finne sted med vårt samtykke. Varer som ikke lagerføres av oss og som er levert etter kundens ønske eller spesifikasjoner, kan ikke returneres. Ta kontakt med oss direkte dersom du skulle ha spørsmål omkring reklamasjon. Du kan også lese våre øvrige salgsbetingelser her.