Rullelager av beste kvalitet

RullelagerRullelager er et av våre hovedsatsingsområder, og vi er stolte av å være Norges ledende leverandør på dette området. Det stilles svært høye krav til kvalitet på rullelager innen norsk industri og offshore, som er en av grunnene til at vi kun fører kvalitetsprodukter fra Japan og Tyskland.

Merket vi fører

Vi leverer produkter fra det anerkjente japanske merket NTN-SNR. Vi tar kvalitet og kundeservice på alvor, og du er på denne måten garantert produkter av høyeste kvalitet med lang levetid. Skulle du ha behov for litt mer informasjon om disse produktene før du bestemmer deg, kan du lese mer på nettsidene til NTS-SNR:
NTS-SNR
Bearingfinder

Søk etter rullelager i vår database

For full oversikt over våre rullelagre, kan du gjøre et søk i vår produktdatabase her. Dersom du allerede kjenner produktnavnet vil det være enklest å finne fram, men du kan også søke på kategorinavn (som for eksempel noe så enkelt rullelager). Du vil da få opp en oversikt som viser varenavn, produktbeskrivelse og beholdning. Vi anbefaler å søke så spesifikt som mulig, da du vil kunne få opp en svært lang liste med søkeresultater.

Kontakt oss i dag

Vi har over flere tiår skaffet oss bred kompetanse innen lagringer og transmisjoner. Dersom du har spørsmål eller spesielle forespørsler angående rullelager, ta gjerne kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.

Er du ute etter noe annet? Vi fører en rekke andre typer produkter. Du kan finne en oversikt her.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Rullelageret jeg er ute etter finnes ikke katalogen deres. Hva gjør jeg?

Dersom du ikke skulle finne et rullelager du leter etter, kan det komme av to ting. Enten er produktet kanskje kalt noe annet i vår database, eller så har vi det per dags dato ikke på lager. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss, slik at vi kan se om ikke vi kan få tak i det du trenger.

Hva er NTN-SNR?

NTN-SNR er verdensledende innen blant annet styring, drivverk og maskiner. Med japansk presisjon produserer de produkter som ligger i den absolutte verdenstoppen hva kvalitet angår. Dersom du søker pålitelige produkter til å støtte roterende bevegelse, er det NTN-SNR-produkter som gjelder.

Hva slags produkter fører dere?

Hos Kulelagerhuset AS vil du kun finne høykvalitetsprodukter. Gjennom vår katalog selger vi kule- og rullelager, nålelager, kurveruller, svingkranser, radialtetninger, låseringer, leddlager, stangholder, remmer, remskiver, kjeder, kjedehjul, fot- og flenslager og diverse andre produkter. Ta en titt i katalogen vår for å se hele vårt sortiment. Dersom du allerede kjenner produktnavnet til produktet du er på utkikk etter, kan du også søke etter dette i søkeboksen på forsiden.

Skulle det være noe du er på utkikk etter som mangler, ta kontakt med oss.