Remskiver av høyeste kvalitet fra Optibelt

Remskiver
Kulelagerhuset AS er offisiell forhandler av Optibelt i Norge, det optimale merket for deg som er ute etter remskiver. Dette er produkter som kan overføre store krefter. Ved hjelp av forsterking er dette meget stabile og pålitelige produkter som holder lenge. Med remskiver fra tyske Optibelt får du kanskje den beste kvaliteten på markedet i dag.

Besøk Optibelt for produktdetaljer

Vi anbefaler deg å besøke nettsiden til Optibelt for å finne nøyaktige spesifikasjoner på ulike remskiver vi leverer. Der finner du blant annet mer informasjon om dimensjoner, materiale og utforming. Du kan enkelt finne produktoversikten her.

Søk i vår database

For full oversikt over våre remskiver, kan du gjøre et søk i vår produktdatabase her. Dersom du allerede kjenner produktnavnet vil det være enklest å finne fram, men du kan også søke på kategorinavn (som for eksempel noe så enkelt rullelager). Du vil da få opp en oversikt som viser varenavn, produktbeskrivelse og beholdning. Vi anbefaler å søke så spesifikt som mulig, da du vil kunne få opp en svært lang liste med søkeresultater.

Kjøp dine remskiver hos Kulelagerhuset AS

Vi har flere tiårs erfaring som leverandør av lagringer og transmisjoner. Når du kjøper et produkt hos oss, kan du være sikker på både kvalitet og levetid. Våre kunder fortjener kun produkter i aller høyeste klasse, og vi har mål å sikre at norsk industri får tilgang på det beste som finnes på markedet.

Skulle du ha spørsmål om vårt sortiment, ta kontakt med oss. Du kan ringe oss på telefon 32 24 41 80 eller sende en e-post til postmaster@kule-as.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Remskivene jeg er ute etter finnes ikke katalogen deres. Hva gjør jeg?

Dersom du ikke skulle finne det produktet du leter etter, kan det komme av to ting. Enten er produktet oppført under et annet navn i vår database, eller så har vi det per dags dato ikke på lager. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss, slik at vi kan se om ikke vi kan få tak i det du trenger. Du kan nå oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.

Hva innebærer det at dere er offisiell forhandler av Optibelt?

Det at vi er offisiell forhandler innebærer at vi har rett til å selge Optibelt-produkter i Norge. Dette er basert på avtale med Optibelt, og vil si at du kan være helt trygg på at produktene du kjøper er genuine.

Hva er åpningstidene deres?

Vi holder åpent på hverdager fra klokken 08:00 til 16:00. I dette tidsrommet er du hjertelig velkomment til å ringe oss. Du kan også selvsagt sende oss en mail til alle døgnets tider, som vil besvares så fort vi har mulighet. Ring oss på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no. Vi ser fram til å høre fra deg!

Hvilke typer produkter fører dere?

Vi fører kule- og rullelager, nålelager, kurveruller, svingkranser, radialtetninger, låseringer, leddlager, stangholder, remmer, remskiver, kjeder, kjedehjul, fot- og flenslager og diverse andre produkter. Ta en titt i katalogen vår for å se hele vårt sortiment. Skulle det være noe du er på utkikk etter som mangler, ta kontakt med oss. Du kan ringe oss på telefon 32 24 41 80 eller sende en e-post til postmaster@kule-as.no.