Close
Alle Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Om oss

  OM KULELAGERHUSET AS

  980059944

  Kulelagerhuset AS (980059944) har flere tiårs fartstid som leverandør av lagringer og transmisjoner. Spesialisering, store investeringer og en utstrakt kundeservice har sørget for at vi i dag er en av markedets førende leverandører av rullelager og kulelager.

  BRED KOMPETANSE OG LANG ERFARING

  Siden etableringen i 1974 har vi opparbeidet oss en bred kompetanse innen industrien som vi lar våre kunder høste fruktene av. Kulelagerhuset AS ble i sin tid opprettet av norske interesser for å sikre at den nasjonale industrien blir forsynt med presisjonslagringer. Vi har som mål å videreføre dette slik at norsk industri får tilgang på det beste som finnes av produkter på markedet. Med leverandører som japanske NTN-SNR, samt anerkjente produsenter i Tyskland, kan vi absolutt garantere produkter i aller høyeste klasse.

  VI HØRER GJERNE FRA DEG

  Per dags dato har vi hele 9 dedikerte ansatte som gjør sitt ytterste for å sikre gode produkter og ypperste service. Med daglig leder, Rune Haugen, i spissen er kontoret på Lier alltid parat til å besvare alle henvendelser. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.