Om Kulelagerhuset AS

980059944

Kulelagerhuset AS (980059944) har flere tiårs fartstid som leverandør av lagringer og transmisjoner. Spesialisering, store investeringer og en utstrakt kundeservice har sørget for at vi i dag er en av markedets førende leverandører av rullelager og kulelager.

Bred kompetanse og lang erfaring

Siden etableringen i 1974 har vi opparbeidet oss en bred kompetanse innen industrien som vi lar våre kunder høste fruktene av. Kulelagerhuset AS ble i sin tid opprettet av norske interesser for å sikre at den nasjonale industrien blir forsynt med presisjonslagringer. Vi har som mål å videreføre dette slik at norsk industri får tilgang på det beste som finnes av produkter på markedet. Med leverandører som japanske NTN-SNR, samt anerkjente produsenter i Tyskland, kan vi absolutt garantere produkter i aller høyeste klasse.

Vi hører gjerne fra deg

Per dags dato har vi hele 7 dedikerte ansatte som gjør sitt ytterste for å sikre gode produkter og ypperste service. Med daglig leder, Rune Haugen, i spissen er kontoret på Lier alltid parat til å besvare alle henvendelser. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.