Close
Alle Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk
  RSS

  Nyheter

  Hos Kulelagerhuset finner du tilgjengelig ulike typer nålelager i en rekke størrelser og toleranser for å imøtekomme forskjellige bruksområder. De er utviklet for å tåle svingninger og for å prestere under spesielt vanskelige forhold. Nedenfor har vi samlet et knippe spørsmål vi ofte får om nettopp nålelager.
  Kulelagerhuset fører et bredt utvalg av svingkranser ment for ulike bruksområder. Vi har bevisst kun valgt produsenter som leverer kvalitetsprodukter slik at vi kan bidra til å holde oppe standarden i den norske industrien. Nedenfor har vi samlet et knippe spørsmål vi ofte får om nettopp svingkranser.
  Hvorfor Kulelagerhuset? -fredag 9. juni 2023
  Siden 1974 har Kulelagerhuset AS opparbeidet seg bred kompetanse innen industrien som bedriftens kunder får høste fruktene av. I sin tid ble Kulelagerhuset AS opprettet av norske interesser for å sikre at den nasjonale industrien ble forsynt med presisjonslagringer. Dette er fortsatt et mål som vi viderefører, slik at norsk industri får tilgang på det beste som finnes av produkter på markedet. Med leverandører som japanske NTN-SNR, samt anerkjente produsenter i Tyskland, kan vi garantere produkter i aller høyeste klasse. Om ikke dette er gode nok grunner til å velge Kulelagerhuset AS, kan vi også dele at vi i dag er en av markedets førende leverandører av rullelager og kulelager.
  Hos Kulelagerhuset AS vil du kun finne høykvalitetsprodukter. Gjennom vår katalog selger vi kulelager og rullelager, nålelager, kurveruller, svingkranser, radialtetninger, låseringer, leddlager, stangholder, remmer og remskiver, kjeder, kjedehjul, fot- og flenslager og diverse andre produkter. Ta en titt i katalogen vår for å se hele vårt sortiment. Dersom du allerede kjenner produktnavnet til produktet du er på utkikk etter, kan du også søke etter dette i søkeboksen på forsiden.
  Er du i en situasjon hvor du har behov for kulelager eller rullelager, eller kanskje en remskive, uten å egentlig vite hva det er du ser etter? Hos Kulelagerhuset forventer vi ikke at alle våre kunder er eksperter innen feltet, det er nettopp det vi er her for.
  NTN-SNR: Ofte stilte spørsmål -fredag 9. juni 2023
  Nedenfor har vi samlet et knippe spørsmål vi ofte får om NTN-SNR:
  Nedenfor har vi samlet et knippe spørsmål vi ofte får om rullelager:
  Nedenfor har vi samlet et knippe spørsmål vi ofte får om kulelager:
  Hvordan lager man et kulelager? -fredag 9. juni 2023
  Et kulelager, såvel som et rullelager, skal tåle tøffe påkjenninger over lang tid. Dette gjør at nesten alle deler av et kulelager er laget av stål.
  Som med så mange andre merkevarer og industrier i dag er det også et stort marked for forfalskede kule- og rullelagerprodukter. Dette er høyst avanserte maskindeler som går etter spesifikke spesifikasjoner som krever presis nøyaktighet – som innebærer at forfalskning kan medføre høy risiko. Ofte går forfalskere langt i å kopiere andre merkevarer, både med tanke på selve logotypen til originalprodusenten så vel som selve utseendet på lageret. Det kan være veldig vanskelig å oppdage et falskt produkt kun på utseende.