Kulelager

Er det noe Kulelagerhuset AS virkelig kan, så er det kulelager. Vi har opparbeidet oss status som ledende i Norge på dette feltet, og leverer kun produkter av høyeste kvalitet. Du er med andre ord garantert produkter av høy standard med lang levetid.

Hva er et kulelager?
For de som ikke har så alt for mye erfaring innen feltet, er selve definisjonen på kulelager:

«lager hvor det mellom aksel og lagerskål er plassert kuler som opptar trykket og minsker friksjonen | jf. rullelager».

Det finnes en rekke merker og produsenter på markedet, men du skal vite at det faktisk spiller en stor rolle hva du velger å gå for. Velger du for eksempel et produkt av dårlig kvalitet, kan det få store konsekvenser. Hos Kulelagerhuset AS finner du kulelager og rullelager fra det anerkjente merket NTN-SNR, en japansk produsent som leverer produkter det oser kvalitet av. Bestiller du kulelager hos oss, er du dermed sikret at du gjør et godt kjøp!

Søk i vår database

Dersom du ønsker å se hva vi har tilgjengelig, kan du finne en full oversikt over våre kulelagre ved å søke i produktdatabasen her. Dersom du allerede kjenner produktnavnet vil det være enklest å finne fram, men du kan også søke på kategorinavn. Du vil da få opp en oversikt som viser varenavn, produktbeskrivelse og beholdning.

Ta kontakt

Vi har over flere tiår skaffet oss bred kompetanse innen lagringer og transmisjoner. Dersom du har spørsmål eller spesielle forespørsler angående kulelager, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.

Husk også at vi i vår nettbutikk også selger rullelager, nålelager, kurveruller, svingkranser, radialtetninger, låseringer, leddlager, stangholder, remmer, remskiver, kjeder, kjedehjul, fot- og flenslager og diverse andre produkter.