Close
Alle Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Hvorfor Kulelagerhuset?

  fredag 9. juni 2023

  Siden 1974 har Kulelagerhuset AS opparbeidet seg bred kompetanse innen industrien som bedriftens kunder får høste fruktene av. I sin tid ble Kulelagerhuset AS opprettet av norske interesser for å sikre at den nasjonale industrien ble forsynt med presisjonslagringer. Dette er fortsatt et mål som vi viderefører, slik at norsk industri får tilgang på det beste som finnes av produkter på markedet. Med leverandører som japanske NTN-SNR, samt anerkjente produsenter i Tyskland, kan vi garantere produkter i aller høyeste klasse. Om ikke dette er gode nok grunner til å velge Kulelagerhuset AS, kan vi også dele at vi i dag er en av markedets førende leverandører av rullelager og kulelager.

  OFTE STILTE SPØRSMÅL

  Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

  Dersom du har spørsmål angående våre produkter eller noe annet, ta kontakt. Du kan komme innom vårt kontor, ringe sentralbordet/en kontaktperson eller sende oss en e-post. Våre åpningstider er fra kl 8 – 16 (man-fre), og i juli er åpningstidene fra kl 8 – 15:30. Du finner oss i Teglverksveien 9 B på Lier, og kan ringe  sentralbordet på telefon 322 44 180. Du kan også sende en e-post til postmaster@kule-as.no.

  Hvordan går jeg fram for å bestille produkter?

  Du kan enkelt finne produktene du er ute etter her på nettsiden, ettersom du i vår katalog kan søke opp produktnavn/nummer eller kategorinavn. Du kan også selvsagt ta kontakt med oss for mer informasjon og for å gjennomføre din bestilling. For å nå oss kan du ringe oss på telefonnummer 32 24 41 80 eller sende en e-post til postmaster@kule-as.no.

  Hvordan finner jeg mer informasjon om produktene dere fører?

  Ønsker du å lese mer om produktene vi fører, kan du besøke hjemmesidene til de ulike produsenene. Om du derimot er ute etter mer informasjon om hvilke produkter vi har på lager, kan du søke etter disse i vår katalog her på nettsiden. Ta også gjerne kontakt med oss ved spørsmål.

  Legg igjen din kommentar