Vi fører radialtetninger

Vi fører radialtetninger

Vi fører radialtetninger

Kulelagerhuset har over flere år spesialisert seg på lagringer og transmisjoner, og i vårt sortiment finner du også radialtetninger. En radialtetning benyttes for å tette et rotasjonselement. Kulelagerhuset fører radialtetninger i nitrilgummi, med og uten støvleppe, men kan også skaffe radialtetninger i Viton-materiale.

Vi kjenner det norske markedet og fører kun produkter av beste kvalitet. Innen kule- og rullelager har vi et stort utvalg, og som et av markedets ledende leverandører er vi opptatt av å yte god service og føre et stort utvalg. Det du ikke finner det du leter etter ved første øyekast via våre nettsider kan det godt hende vi kan hjelpe deg å skaffe det.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilket materiale er best egnet i en radialtetning?

Ved valg av gummimateriale på radialtetning er det først og fremst viktig å ta hensyn til hvilket medium materialet skal tette mot. Videre vil arbeidstemperatur og trykk også påvirke hvilket materiale som er best egnet, sammen med hardhet. Ta også hensyn til at gummimaterialet ikke skal dekke et større område enn det som er nødvendig, da dette kan føre til tap av andre egenskaper.

Hva er fordelene med nitrilgummi?

Nitrilgummi har tåleevne mellom -30 til +110 grader celsius. Blant egenskapene til nitrilgummi er at den har god bestandighet mor mineraloljer, fett samt HFA, HFB og HFC oljer. Produktet har også meget gode mekaniske egenskaper, med dårlig ozonbestandighet.

Hva er fordelene med vitongummi (flourgummi)?

Vitongummi, eller FPM, tåler temperaturer fra -20 til +220 grader celsius. Denne typen gummi har meget gode ozon-, kjemikalie-, og aldringsegenskaper. Denne typen gummi er også bestandig mot de aller fleste organiske syrer, kjemikalier og HFD- oljer.