Stanghoder fra kvalitetsprodusenten Fluro

Stangholdere fra kvalitetsprodusenten Fluro

STANGHOLDERE FRA KVALITETSPRODUSENTEN FLURO Stanghoder er en type mekanisk leddforbindelse som har et sirkulært lager med et gjenget akselfeste. Et stanghode brukes til å koble endene til kontrollstenger, styreledd og andre typer stag som brukes til mekanisk kontroll. Selve stanghodet har et kulelager med en åpning, der en bolt eller pigg går gjennom. Kulelageret har innlemmet et gjengslet akselfeste. Lagrene gir jevn rotasjon og hardhet som tilsvarer et stålkulelager. Lagrene er også tilgjengelige som selvsmørende og vedlikeholdsfrie. Stanghoder brukes i en rekke ulike industrier, slik som luftfart, jernbane, bilindustri, konstruksjons-maskineri og industrielle maskiner.

Ulike muligheter

Vår leverandør, tyske Fluro, tilbyr en rekke stanghoder som kan tilpasses kundens behov. De har hydrauliske stanghoder utformet og beregnet for marine-, havne- og elveingeniør eller låseporter. For motorsport har Fluro utviklet en serie stanghoder med sfæriske glidelagre. Fluro sin koblingsstang er designet for høyeste trykk- og strekkbelastning, brukt i bilindustri og levert komplett montert med tilpasset aksialavstand og dreiemoment. Til de mer ekstreme belastningene er den spesialutviklede FLUROGLIDE beste løsning, et sfærisk glidelager med et spesielt utviklet belegg som tåler selv de tyngste belastningene. Fluro leverer både vedlikeholdsfrie stanghoder og stanghoder av stål som kjører på messing eller bronse. Smøring utføres ved førstegangsmontering, og deretter vil smøreintervallet avhenge av en rekke faktorer, slik som temperatur, støv, overflatetrykk, svingevinkel og glidehastighet.

Klare for installasjon og spesialmål

Fluro leverer stanghoder og sfæriske glidelagre som er klare for installasjon. De brukes for å sikre en sømløs bevegelse mellom aksel og hus, spesielt der bevegelsen ikke er direkte lineær. Der lagre med standardmål ikke kan benyttes blir deler produsert etter mål fra kunden. Fluro har også et utvalg spesialdeler i sin katalog som du har tilgang på via vår nettside.

Bestill her

Vi i Kulelagerhuset AS er naturligvis behjelpelige dersom du skulle ha spørsmål eller spesielle tilpasningsbehov utover det du finner i katalogen. Skulle du også ha behov for kulelager, rullelager eller remskiver finner du dette hos oss. Ta kontakt, så finner vi en løsning. Ring oss gjerne på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no.