Remskiver : Mål og identifisering

Remskiver : Mål og identifisering

Remskiver : Mål og identifiseringRemskiver, eller kileremmer, finnes i en rekke ulike dimensjoner. Skulle du ha behov for å gå til innkjøp av et nytt produkt, kan det derfor være greit å være kjent med noen elementære detaljer:

  • Bredde: Bredden på remmen kalles ofte profilen, og med dette menes bredden over remmens rygg. Tidligere ble standardprofiler betegnet som blant annet Z, A eller B, men disse har i nyere tid fått reviderte navn (som SPZ, SPA, SPB, SPC) grunnet standardendringer. Merk at det leveres flere typer innenfor de forskjellige profilene. Noen eksempler på profiler i vår beholdning er TB SPZ 150/1, TB SPA 90/1 og TB SPB 200/2.
  • Lengde: Det finnes flere måter å måle lengden på remmen. Den kan oppgis som innvendig lengde og betegnes da som «Li». Den kan også oppgis som delingslengde, som da betegnes som «Ld», «Lw» eller «Lp». Delingslengden kalles også ISO-lengde.
  • Identifisering: Mange remmer er enkle å identifisere da de har produktdetaljene trykket på ryggen. Noen ganger kan det likevel være problematisk, for eksempel dersom remmen er så slitt at fysiske mål er den eneste måten du vil kunne finne ut av hvilken rem det er. Ta gjerne noen mål og ring til oss for veiledning ved behov.

Få assistanse fra Kulelagerhuset AS

Skulle du ha problemer med å finne ut hva slags profil du trenger eller ønske mer informasjon om våre produkter, hører vi gjerne fra deg. Du kan nå oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke merker fører dere av remskiver?

Vi ønsker å kun videreføre produkter av toppkvalitet til våre kunder, og valget har derfor falt på Optibelt. Vi er offisiell forhandler av det tyske merket, som produserer remskiver som er både stabile og pålitelige.

Hvorfor finner jeg ikke kileremmen jeg er ute etter i databasen deres?

Vi har ikke alltid alle produkter i beholdningen vår, men vil gjøre vårt ytterste for å sikre at du får varene du har behov for. Du kan derfor ta kontakt med oss om du ikke finner det du leter etter, så skal vi undersøke om produktet eventuelt ligger i vår database under et annet navn eller om vi kan få bestilt det for deg.

Hva koster remskiver?

Pris vil være helt avhengig av hva slags type du har behov for. Ta gjerne kontakt med oss for prisoversikt.