PU-tannremmer fra Optibelt

PU-tannremmer fra Optibelt

Kulelagerhuset fører remskiver fra Optibelt. Nedenfor finner du mer informasjon om et knippe av det store utvalget Optibelt fører under sin serie av PU-tannremmer.

Optibelt DELTA CHAIN Carbon

Denne tannremmen laget av karbon, som er et av Optibelt sine nyeste produkter på markedet, vil kunne yte opptil dobbelt så godt som en tilsvarende reim produsert i gummi. Denne modellen er designet for høye dreiemomenter, og leverer høy ytelse selv under ekstrem bruk og under høy belastning. Optibelt Delta Chain er motstandsdyktig mot en rekke kjemikalier, olje og andre væsker. Karbonfiber, støyreduksjon, vedlikeholdsfri bruk og temperaturer fra -30 grader til +80 gjør dette til nytenkende teknologi som er laget for å vare.

Optibelt ALPHA FLEX

Optibelt Alpha Flex er remskiven som kan produseres i alle lengder, avhengig av hva kunden etterspør. For denne tannremen benyttes to spiralvinklede stammekabler, slik at det ikke blir noen hull i strekkarmeringen. Dette produktet kan produseres i stål, fleksibelt stål eller rustfritt stål. Fleksibiliteten gjør at Optibelt Alpha Flex passer en rekke forskjellige oppgaver.

Optibelt ALPHA LINEAR

Dett er remskiven som er stabil på tvers av dimensjoner, med nøyaktige plasseringer som gjør den optimal for bruk i lineære drivsystemer. Remskiven har høy strekkfasthet og kan designes i ønsket farge.

Bestill hos Kulelagerhuset AS
For en fullstendig oversikt anbefaler vi at du ser på Optibelt sine nettsider. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne det du leter etter.

Vi gjør oppmerksom på at vi har innført enkelte smittevernhensyn for våre kunder som betaler kontant. Du må enten sende en e-post til postmaster@kule-as.no eller ringe oss på 32 24 42 80 for å bestille varer. Oppgjør kan også gjøres enkelt via Vipps hvor Kulelagerhuset AS har kode 22542. Skal du hente varer? Ring oss på forhånd for å avtale, så unngår du bomtur. Vi kan også legge ut varer for henting etter stengetid.