NTN-SNR: Ofte stilte spørsmål

NTN-SNR: Ofte stilte spørsmål

NTN-SNR: Ofte stilte spørsmålNedenfor har vi samlet et knippe spørsmål vi ofte får om NTN-SNR:

Hva er NTN-SNR?

NTN-SNR er verdensledende innen blant annet styring, drivverk og maskiner. Med japansk presisjon produserer de produkter som ligger i den absolutte verdenstoppen hva kvalitet angår. Dersom du søker pålitelige produkter til å støtte roterende bevegelse, er det NTN-SNR-produkter som gjelder.

Hvorfor har dere valgt NTN-SNR som leverandør?

Det japanske selskapet NTN- SNR er opptatt av innovasjon, kvalitet og durabilitet. Som verdensledende produsent av blant annet rullelagre, kulelagre, bærende enheter, kuleskruer og sensorer er de en av de beste på markedet. Selskapet er opptatt av bærekraftig økonomisk vekst og ønsker å gjøre avstanden mellom økologi og økonomi mindre. Dette er verdier vi i Kulelagerhuset AS støtter, og vi er derfor stolt leverandør av produktene deres.

Hvilke typer produkter fra NTN-SNR fører dere?

Dersom du benytter deg av søket i vår online database, vil du kunne finne hele vårt sortiment. Blant produkter vi fører fra NTN-SNR, vil du blant annet finne:

  • Kulelager
  • Rullelager
  • Nålelager
  • Kurveruller
  • Fot- og flenslager
  • Induksjonsvarmeer

Hvilke miljøhensyn tar NTN-SNR?
Dette er en produsent som har en miljøpolitikk som blant annet skal bidra til å hindre global oppvarming. Dette gjøres ved å stadig fornye egen teknologi og produkter for å bidra til å spare og skape energi på verdensbasis. NTN-SNR skal henstille seg nasjonale lovverk og ta hensyn til kunder og lokalmiljø, og samtidig arbeider de etter modellen med gjenbruk, gjenvinning og redusert forbruk.