NTN-SNR : Her kan du kjøpe produktene du trenger

NTN-SNR : Her kan du kjøpe produktene du trenger

NTN-SNR : Her kan du kjøpe produktene du trengerNår du først skal kjøpe noe nytt, lønner det seg å investere i kvalitetsprodukter. Ikke bare vil dette gjøre utstyret ditt mer pålitelig, men du vil også få produkter med svært lang levetid. Du slipper dermed å gå til innkjøp av nye produkter igjen innen kort tid – noe som vil koste mer og som også vil kunne være en risikofaktor. NTN-SNR produserer det største standardiserte sortimentet på markedet, og du kan få kjøpt det du trenger her hos Kulelagerhuset AS.

Produkter du vil kunne finne hos oss

Dersom du benytter deg av søket i vår online database, vil du kunne finne hele vårt sortiment. Blant produkter vi fører fra NTN-SNR, vil du blant annet finne:

  • Kulelager
  • Rullelager
  • Nålelager
  • Kurveruller
  • Fot- og flenslager
  • Induksjonsvarme

Du kan enkelt søke opp lager/produkter etter mål og/eller referansenummer på NTN-SNR sine nettsider. Disse kan du også bruke til å søke opp varer i databasen vår.

La oss bistå deg

Er du usikker på hva slags produkt du har behov for? Eller finner du ikke det du er ute etter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi bistår deg gjerne, uansett om det er for veiledning, produktinformasjon eller bestilling. Ta derfor gjerne kontakt med oss på telefonnummer 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no, så skal vi sammen finne en løsning for deg.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er NTN-SNR?

NTN-SNR er verdensledende innen blant annet styring, drivverk og maskiner. Med japansk presisjon produserer de produkter som ligger i den absolutte verdenstoppen hva kvalitet angår. Dersom du søker pålitelige produkter til å støtte roterende bevegelse, er det NTN-SNR-produkter som gjelder.

Hvor finner jeg mer produktinformasjon?

Du kan finne produktspesifikasjoner på NTN-SNR sin nettside, i tillegg til å finne mer informasjon om nyheter og produsentens banebrytende teknologi.

Hvordan bestiller jeg produkter fra nettsiden deres?

Har du funnet det du var på utkikk etter? Det er supert! Da kan du enkelt sende inn en bestilling ved å ta direkte kontakt med oss. Du kan ringe oss eller sende oss en e-post. Husk at våre åpningstider er hverdager fra kl. 08 – 16, men du er velkommen til å sende en e-post når som helst på døgnet.