Når du kjøper produkter hos oss

Når du kjøper produkter hos oss

NÅR DU KJØPER PRODUKTER HOS OSS

Hos Kulelagerhuset AS vil du kun finne høykvalitetsprodukter. Gjennom vår katalog selger vi kulelager og rullelager, nålelager, kurveruller, svingkranser, radialtetninger, låseringer, leddlager, stangholder, remmer og remskiver, kjeder, kjedehjul, fot- og flenslager og diverse andre produkter. Ta en titt i katalogen vår for å se hele vårt sortiment. Dersom du allerede kjenner produktnavnet til produktet du er på utkikk etter, kan du også søke etter dette i søkeboksen på forsiden.

Våre salgsbetingelser

Har du ønske om å gjøre et kjøp, men er usikker på hva som er salgsbetingelsene våre? Da oppfordrer vi deg til å ta en titt her.

Har du spørsmål angående kjøp og retur?

Dersom du har spørsmål eller spesielle forespørsler angående rullelager eller kulelager, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan bestiller jeg produkter hos dere?

Dersom du allerede vet hvilke produkter du ønsker å kjøpe, kan du ta direkte kontakt med oss for å legge inn en bestilling. Send en e-post til postmaster@kule-as.no eller ring oss på 32 24 41 80, så skal vi få lagt inn bestillingen din.

Hva er gjeldende reklamasjonsrett ved kjøp?

Reklamasjon må skje innen 8 dager fra varens mottagelse og retur kan kun finne sted med vårt samtykke. Varer som ikke lagerføres av oss og som er levert etter kundens ønske eller spesifikasjoner, kan ikke returneres. Ta kontakt med oss direkte dersom du skulle ha spørsmål omkring reklamasjon eller les mer i våre salgsbetingelser.

Jeg finner ikke produktet jeg er ute etter i katalogen deres.

Dersom du ikke skulle finne det produktet du leter etter, kan det komme av to ting. Enten er produktet oppført under et annet navn i vår database, eller så har vi det per dags dato ikke på lager. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss, slik at vi kan se om ikke vi kan få tak i det du trenger. Du kan nå oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.