Når du ikke helt vet hva du er ute etter

Når du ikke helt vet hva du er ute etter

Når du ikke helt vet hva du er ute etterEr du i en situasjon hvor du har behov for kulelager eller rullelager, eller kanskje en remskive, uten å egentlig vite hva det er du ser etter? Hos Kulelagerhuset forventer vi ikke at alle våre kunder er eksperter innen feltet, det er nettopp det vi er her for.

Når du har spørsmål…

…kan vi hjelpe deg med å finne svarene. Her på vår nettside finner du en database med alle produktene vi selger. Du vil finne varer som er på lager og også varer som per av i dag er utsolgt. Skulle noe mangle, har vi mulighet til å bestille produktene du trenger. Vi har samtidig stor forståelse for at det kan være vanskelig å finne fram til det du treger når du er ukjent med de ulike begrepene og produktnavnene. Vi oppfordrer deg i slike tilfeller til å ta direkte kontakt med oss. Sammen vil vi kunne finne ut av hvilke behov du har, om det for eksempel er kulelager eller rullelager du trenger, og hvilke deminsjoner det er snakk om. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller på e-post postmaster@kule-as.no.

Kulelagerhuset er en bransjeekspert

Kulelagerhuset AS har flere tiårs fartstid som leverandør av lagringer og transmisjoner. Spesialisering, store investeringer og en utstrakt kundeservice har sørget for at vi i dag er en av markedets førende leverandører av rullelager og kulelage. Vi har som mål å videreføre dette slik at norsk industri får tilgang på det beste som finnes av produkter på markedet. Med leverandører som japanske NTN-SNR, samt anerkjente produsenter i Tyskland, kan vi absolutt garantere produkter i aller høyeste klasse.