Metallprodukter: Remskiver av høy kvalitet

Metallprodukter: Remskiver av høy kvalitet

Metallprodukter

Vår tyske produsent Optibelt har et stort utvalgt av remskiver blant sine metallprodukter. Remskiver benyttes blant annet i produksjon av sement, tekstil, innen jordbruk, i veikonstruksjon og i produksjon av mat og drikke. Uansett om du har behov for v-rillede remskiver, tannremskive, flate trinser eller spesialprodukter, har Optibelt et stort utvalg i sin katalog.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du leter etter et spesielt produkt eller ikke finner det du leter etter i deres e-katalog. Har du spesifikke behov du ikke finner kan du også sende en forespørsel om spesielle mål og dimensjoner. Vi hjelper deg gjerne, så ta kontakt for en uforpliktende prat.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Tar dere hensyn til miljøet?

Kulelagerhuset AS er opptatt av at våre leverandører har en miljøvennlig profil. Optibelt har helt siden 2005 fulgt sertifiseringen som følger DIN EN ISO-14001, med andre ord en standard som følger globale retningslinjer og leder veien til en grønnere produksjon og en litt renere verden. Dette er verdier vi står for og jobber for i vår arbeidsdag.

Hvorfor har dere valgt å føre Optibelt?

Vi i Kulelagerhuset AS er opptatt av kvalitet og bærekraftighet. Alle materialer Optibelt benytter seg av i sin produksjon blir til stadighet testet ved deres laboratorier. Et av løftene til Optibelt er at kvalitet aldri viker til fordel for pris, slik at du som kjøper produktet deres kan stole på at de ikke har tatt noen snarveier. Optibelt er også opptatt av sine kunder, slik at de hele tiden fører de delene det er etterspørsel etter, men som også kan tilpasses etter mål.

Hvem er Optibelt?

Optibelt er en familieeid bedrift med omlag 2500 ansatte på verdensbasis. Selskapet har fabrikker i seks land og salgskontorer i mer enn 30 land. Optibelt er en kvalitetsleverandør og ledende innen kvalitet og varighet.