Kvalitet når det virkelig teller

Kvalitet når det virkelig teller

Som med så mange andre merkevarer og industrier i dag er det også et stort marked for forfalskede kule- og rullelagerprodukter. Dette er høyst avanserte maskindeler som går etter spesifikke spesifikasjoner som krever presis nøyaktighet – som innebærer at forfalskning kan medføre høy risiko. Ofte går forfalskere langt i å kopiere andre merkevarer, både med tanke på selve logotypen til originalprodusenten så vel som selve utseendet på lageret. Det kan være veldig vanskelig å oppdage et falskt produkt kun på utseende. En sikker måte å oppdage forfalskede varer på er som regel å ta dem i bruk, da de har kortere varighet, dårligere kvalitet og enkelte ganger rett og slett ødelegger maskinene der de benyttes. En billig snarvei kan raskt bli meget kostbar.

Risikoen ved å benytte kopier

Testkjøringer i industrien som har benyttet kopier og originale deler har vist flere store kvalitetsforskjeller ved bruk av kopi og original. Temperaturene på lagre og aksler steg betraktelig med kopi, der originaldelene selv etter ni timer i kontinuerlig drift ikke viste tegn til temperaturøkning. Dette grunnes den høye kvaliteten på materialet til originaldelene. Støy ble også redusert, som et tydelig tegn på at originaldelene var bedre tilpasset. I tillegg til forsinkelser i produksjon står man også i fare for mer alvorlige konsekvenser, slik som brann og permanent skade på dyre maskindeler.

En sikker forhandler

Som en av Norges største forhandlere av kule- og rullelager vet vi at kvalitet er avgjørende for gode resultater. Som bruker og kunde har du innflytelse på forsyningskjeden, og kan velge å bestille kvalitetsdeler fra forhandlere som benytter seg direkte av kvalitetsprodusenter. Kulelagerhuset AS benytter utelukkende deler fra velrenommerte produsenter. Dette sikrer kundene våre den beste kvaliteten, og gjør at vi alltid har godt fornøyde kunder som kan velge produkter fra øverste hylle.