Kvalitet, innovasjon og bærekraft

Kvalitet, innovasjon og bærekraft

Det blir stadig viktigere for produsenter å skape produkter som tar hensyn til miljø og levedyktighet. Der man før kanskje kastet og kjøpte nytt, er det et økende fokus på tvers av landegrenser på at både produksjon og bruk av nye maskindeler skal være bærekraftig. Det finnes flere steg i produksjonsprosessen der man kan ta hensyn til miljøet. Det vil for eksempel være viktig å spare energi under produksjon, samt å sikre at produktene har en kvalitet som sørger for lang levetid. Innovasjon handler om å optimalisere produktet, samtidig som man tar hensyn til hvordan man kan ta miljøvennlige valg for blant annet produksjon, frakt og lagring.

Valg av leverandører

Blant de største leverandørene til Kulelagerhuset AS finner du Optibelt og NTN-SNR. Optibelt er en tysk produsent som har en klar miljøbevisst visjon for hvordan de driver sin produksjon av remskiver. Japanske NTN-SNR, som leverer kule- og rullelagre, er verdensledende innen sitt felt, og deres hensyn til miljø er på øverste nivå. Det aller viktigste for Kulelagerhuset AS er at produktene til våre leverandører holder topp kvalitet, slik at våre kunder mottar varer av beste standard. På denne måten spares både miljø og penger. Holdbarhet, varighet og kvalitet er nøkkelen til en grønnere fremtid.

Din lokale leverandør av kvalitetsprodukter

Kulelagerhuset AS har kunden som førsteprioritet. Vi vet at det markedet vi betjener har høye krav når det kommer til kvalitet, og at snarveier er kostbare i det lange løp. Kvalitet skal være synlig i alle ledd, fra produsent til din lokale selger. Du finner katalogene til våre leverandører via vår nettside, der du kan finne frem til spesifikasjoner og produkter. Skulle du ha noen spørsmål hjelper vi deg gjerne, ta kontakt med oss så finner vi en løsning.