Induksjonsvarmer fra NTN-SNR

Induksjonsvarmer fra NTN-SNR

Metallprodukter

Lagre er sensitive for varmebehandling og krever forsiktighet og presisjon. Det å investere i en induksjonsvarmer fører til lave driftskostnader over tid. Induksjonsvarmeren er et multiverktøy, som enkelt løsner muttere, bolter, tannhjul, lagre og lignende ved reparasjon- eller servicearbeid. Med en induksjonsvarmer fra den japanske produsenten NTN-SNR er du sikret et produkt som trygt varmer opp tannhjul og lagre, slik at du oppnår optimal levetid. Produktene er laget for intensiv bruk, og reduserer oppvarmingstid med oppimot 30%.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er induksjonsvarmere enkle i bruk?

Induksjonsvarmerne fra NTN-SNR er innovative, sørger for forlenget levetid for produktene dine og er meget enkle i bruk. Takket være en innovativ touch- skjerm, enkelt oppsett, overvåking og raskt uttak av data er dette er verktøy som passer alle. Data er nedlastbart via en USB-pinne, og med auto-diagnostisering på apparatet er vedlikehold selvgjort.

Er induksjonsvarmeren tilpasset bruk på tannhjul?

Tannhjul er kjent for å være ekstra sensitive for varme grunnet presisjonen som trengs i oppvarmingstiden. Varmes tannhjulet for raskt skaper dette en stor varmeforskjell mellom den indre diameteren og tennene. Skulle du være uheldig å varme for raskt, som alltids kan skje, kan dette føre til mekanisk belastning i tannhjulområdet som fører til deformasjoner. Med en induksjonsvarmer behøver du ikke bekymre deg for dette.

Hvordan virker en induksjonsvarmer?

Vi har valgt å føre en ledende produsent på markedet som sørger for lave driftskostnader og lang levetid. Dette oppnås gjennom en innovativ temperaturmodus som har to sensorer, disse jobber sammen for å sørge for at lagre varmes opp trygt og effektivt. Med en ny rampemodus tar induksjonsvarmeren også hensyn til tannhjul, som er med på å hindre feil under drift.