Hvor benytter man remskiver?

Hvor benytter man remskiver?

RemskiverModerne, maskinelle verktøy benyttes i dag til å forme blant annet i tre, keramikk og metall. Til dette kreves høy presisjon, noe en remskive bidrar med. Et remskivehjul utsettes over tid for tung belastning og høy friksjon, som gir jevn og kontinuerlig rotasjon. Remskiven sørger for høy ytelseskapasitet og øker både maksbelastning og hastighet.  Remskiver finner du også i biler, motorsykler, jernbaner, vindturbiner og elektriske motorer – for å nevne noe.

Har du behov for å kjøpe remskiver? Kulelagerhuset AS er stolt leverandør av kvalitetsmerket Optibelt. Vi leverer produkter av topp kvalitet, og hjelper deg gjerne med å finne akkurat den dimensjonen du er på jakt etter. Mange som kontakter oss opplever at remskivens identifikasjon rett og slett er slitt vekk, og her kan vi også bistå.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Trenger en remskive vedlikehold?

En remskive skal tåle høy belastning og operere under høy hastighet. Smøring av remskiver kan være nødvendig for å beskytte mot smuss og støv, samtidig som det kan forlenge livstiden til produktet. Det kan være behov for å olje remskivene.

Hva er noen av fordelene med en remskive?

Fordelene med remskiven er mange, og med en stadig modernisering av maskineri er remskiven et stadig populært valg for optimal funksjon. Det har skjedd store forbedringer i produksjon og bruk av remskiver de siste årene, og to helt klare fordeler er at den bidrar til presisjon og durabilitet

Hvorfor finner jeg ikke remskiven jeg trenger på nettsiden deres?

Remskiver har med årene fått nye navn. Tidligere standardprofiler som A, B eller Z er i dag kjent under reviderte navn som SPA og SPZ. Vi i Kulelagerhuset AS kan faget og sortimentet vårt – ta kontakt med oss så hjelper vi deg enten med å finne en vare i vårt nettsortiment eller eventuelt bestille den.  Vi leverer remskiver av forskjellige dimensjoner, avhengig av etterspørsel og behov, og vår leverandør Optibelt produserer produkter av høyeste kvalitet.