Kulelager Og Rullelager Av Høy Kvalitet

14. February, 2018 Vårt viktigste satsningsområde er rulle- og kulelager og her har vi også arbeidet oss fram til å bli en betydelig og solid leverandør i det norske markedet. Norsk industri og offshore har høye krav til kvalitet på rulle- og kulelager, og derfor har vi valgt å bruke kvalitetsleverandører fra henholdsvis Japan og Tyskland.

NTN-SNR Produkter Av Høy Kvalitet

14. February, 2018 Med NTN-SNR som en av våre hovedleverandører kan vi garantere produkter i aller høyeste klasse. Japansk presisjon og solid konstruksjon er to av grunnene til at NTN-SNR er blant verdens ledende produsenter innen sitt felt.

Kilereim Og Presisjonslagringer Til Industrien

14. February, 2018 Trenger du kilereim til industrielt bruk som har høy tåleevne og lang levetid? Med en kilereim fra tyske Optibelt får du kanskje den høyeste kvaliteten på markedet i dag. Dette er en kilereim som kan overføre store krefter og ved hjelp av forsterking er dette meget stabile og pålitelige produkter som holder lenge.

Kjeder Og Kjedehjul Til Industrien

14. February, 2018 Den norske industrien etterspør kjeder og kjedehjul av høy kvalitet og med lang levetid. Vi fører noen av markedets ledende produsenter av kjeder og kjedehjul slik at vi kan garantere våre kunder kvalitetsprodukter. Norsk industri er en av byggestenene i vårt samfunn og derfor ble Kulelagerhuset AS etablert for å betjene industrien med blant annet […]

Koyo-Produkter Med Kvalitet I Verdensklasse

14. February, 2018 Produsenten Koyo er verdensledende på flere av sine hovedområder, derav innen styring, drivverk og maskiner. Med en japansk presisjon sørger Koyo for å lage produkter som ligger i den absolutte verdenstoppen hva kvalitet angår. Dersom du søker pålitelige produkter til å støtte roterende bevegelse, er det Koyo-produkter som gjelder.