Koyo-produkter med kvalitet i verdensklasse

21. januar, 2014

Produsenten Koyo er verdensledende på flere av sine hovedområder, derav innen styring, drivverk og maskiner. Med en japansk presisjon sørger Koyo for å lage produkter som ligger i den absolutte verdenstoppen hva kvalitet angår. Dersom du søker pålitelige produkter til å støtte roterende bevegelse, er det Koyo-produkter som gjelder.

Kulelagerhuset AS er etablert for å sikre at norsk industri får presisjonslagringer av høy kvalitet. Derfor har vi også valgt å kun bruke leverandører som kan garantere lang levetid og solid konstruksjon. Koyo er en ambisiøs produsent som hele tiden bestreber seg på å være førende innen innovasjon og teknologi på sitt område, og disse produktene blir brukt i mange ulike bransjer og industrier over hele verden.

I tillegg til Koyo-produkter har vi flere andre kvalitetsleverandører, blant annet NTN-SNR som også kommer fra Japan og kvalitetsprodusenten SKF.

En høy grad av spesialisering, store investeringer i lageropplegg og fokus på kundeservice er noen av de bidragende årsakene til at vi i dag er en ledende leverandør av blant annet kule- og rullelager til norsk industri.

Vil du ha mer informasjon om Koyo-produkter eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no så kontakter vi deg.

Klikk her for mer informasjon rundt Koyo Kule- og rullelager

Se våre produktsortiment av fot- og flenslager fra Koyo her